Uusi lastentanssiryhmä lisätty, muutoksia harjoitusaikoihin

Suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet uuden lastentanssiryhmän. Alla 3–8-vuotiaiden tanssiryhmiä koskevat muutokset.

Uudet harjoitusajat:

  • Satutanssi 3-5v. LEMMIKIT – maanantaisin klo 17.15-18.00 Lallintalolla (ei muutoksia)

  • Lastentanssi 5-6v. ORVOKIT – maanantaisin klo 18.00-19.00 Lallintalolla

  • Lastentanssi 7-8v. KAUNOKIT – tiistaisin klo 18.00-19.00 Viialan Työväentalolla

7-8-vuotiaat harrastajat

Kaunokit-ryhmän harjoituspäivä siirtyy tiistaille. Mikäli päivä ja ajankohta ei sovi, harrastaja voi osallistua ryhmään Lastentanssi 5-6v. ORVOKIT maanantaisin klo 18.00-19.00 Lallintalolla TAI Lastentanssi 9-11v. LILJAT keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Lallintalolla. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää, pyydämme vaihtamaan ilmoittautumisen jäsenrekisterissämme tai ilmoittamaan asiasta vastaamalla sähköpostilla.

5-6-vuotiaat harrastajat

Olemme siirtäneet jäsenrekisterissämme Kaunokit-ryhmään ilmoittautuneet 6-vuotiaat maanantain uuteen Orvokit-ryhmään. Harjoituspäivä ja aika pysyy samana, vain ryhmän nimi ja ikäsuositus on muuttunut. Myös Satutanssi 3-5v. LEMMIKIT-ryhmään ilmoittautuneet 5-vuotiaat voivat halutessaan siirtyä tähän uuteen Orvokit-ryhmään. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää, pyydämme vaihtamaan ilmoittautumisen jäsenrekisterissämme tai ilmoittamaan asiasta sähköpostilla.

3-5-vuotiaat harrastajat

Satutanssi 3-5v. LEMMIKIT-ryhmään ei tule muutoksia, mutta 5-vuotiaat voivat halutessaan siirtyä uuteen Orvokit-ryhmään.

Ilmoittautumisen muuttaminen jäsenrekisterissä

Kirjaudu lapsen tunnuksilla jäsenrekisteriin. Mene Omat tiedot – Ryhmät – Liity ryhmään. Hakukenttää napsauttamalla voit valita ryhmän avautuvasta listasta tai hakea ryhmän nimellä. Liittymisen jälkeen ryhmäsi näkyvät samassa näkymässä. Samassa näkymässä voit myös poistaa ilmoittautumisesi toiseen ryhmään.

Mikäli ilmoittautumisen vaihtaminen ei onnistu, voit ilmoittaa asiasta vastaamalla tähän viestiin. Pyydämme viestiin seuraavat tiedot: harrastajan nimi, harrastajan ikä ja uusi ryhmä. Muutamme tällöin ilmoittautumisen uuteen ryhmään ja poistamme vanhan ilmoittautumisen.

Yhteydenotot: viialanpyry@gmail.com

Edellinen
Edellinen

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Seuraava
Seuraava

Ilmoittautuminen kaudelle 2023–2024 on nyt avattu!