Ohje jäsenrekisteriin

Osoite

https://www.jasentieto.fi/public/SeuranValinta.aspx

Kirjautuminen

1. Valitse alasvetovalikosta Viialan Pyry Show Team ja paina Ok

2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi

TAI

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnusta Jäsentietopalveluun, saat sen vasemman valikon kohdasta "Rekisteröityminen". Noudata lomakkeen ohjeita. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi.

3. Vasemmasta valikosta pääset tarkastelemaan omia tietojasi sekä ilmoittautumaan toimintaamme

Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Sisäänkirjautuminen-sivulla linkkiä Unohditko salasanan? Anna sähköpostiosoite jolla rekisteröidyit ja saat sähköpostiisi välittömästi uuden salasanan. Jos et ole tallentanut palveluun sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä yhteisön yhteyshenkilöön, joka voi asettaa tunnuksellesi uuden salasanan.

 

Jatkavat harrastajat

Jo aiemmin toiminnassamme mukana olleilla harrastajilla on jäsenrekisterissämme ohjaajien tallentamat tiedot. Tämän vuoksi jäsenrekisterimme näyttää rekisteröitymisen yhteydessä, että nimellänne ja sähköpostiosoitteellanne on jo rekisteröitynyt henkilö tähän yhteisöön.

Paina Lähetä, niin ohjelma lähettää sähköpostiisi salasanan, jolla pääset kirjautumaan jäsenrekisteriimme.

 

Lasten rekisteröinti

Jäsentiedossa voit rekisteröidä omalle käyttäjätunnuksellesi alikäyttäjiä. Tyypillisimmin tällä toiminnolla rekisteröidään perheen lapset alikäyttäjiksi vanhemman käyttäjätunnukselle, jotta heidän tietojaan ja ilmoittautumisiaan voidaan ylläpitää yhdellä käyttäjätunnuksella. Jos olette jo rekisteröineet lapsenne erikseen, yhteisönne ylläpitäjä voi siirtää heidät alikäyttäjiksinne.

Alikäyttäjän rekisteröinti

Alikäyttäjän rekisteröinti alkaa napsauttamalla Omat tiedot-sivulta linkkiä Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Rekisteröintilomakkeessa kerätään kaikki yhteisön tarvitsemat tiedot. Rekisteröinnin lopuksi palvelu siirtyy takaisin omiin tietoihisi.

Alikäyttäjän tarkastelu

Kun olet rekisteröitynyt alikäyttäjän, henkilötiedot-välilehdelle ilmestyy tarkasteltava henkilö-pudotusvalikko, josta voit tarkastella kaikkien käyttäjätunnuksellesi rekisteröityjen henkilöiden tietoja. Alikäyttäjäsi listataan myös henkilötiedot-välilehden oikealla reunalla kohdassa Alikäyttäjät. Alikäyttäjien tietoja pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan napsauttamalla henkilö-kuvaketta nimen edessä. Alikäyttäjän tietojen tarkastelu ja muokkaaminen vastaa toiminnaltaan täysin Omat tiedot-näkymää.

Lasten yhteystiedoissa suosittelemme käyttämään vanhemman sähköpostiosoitetta — näin saatte varmasti kaikki laskut ja tarpeelliset tiedotteet yhteen sähköpostiin. Jos alikäyttäjälle ei ole asetettu sähköpostiosoitetta, vahvistukset ilmoittautumisista lähetetään aina ylikäyttäjän sähköpostiin.

Alikäyttäjän ilmoittaminen

Yksi alikäyttäjien eduista on, että et joudu kirjautumaan sisään eri käyttäjätunnuksilla ilmoittaaksesi perheen lapsia ryhmiin. Kun olet rekisteröinyt alikäyttäjän, voit ilmoittaa hänet ryhmiin ilmoittautumispalvelussa omalla käyttäjätunnuksellasi. Ryhmiin ilmoittautumisen ensimmäiselle sivulle ilmestyy valikko, josta voit valita alikäyttäjäsi ilmoittautumiseen. Näkymä päivittyy näyttämään ryhmät, joille alikäyttäjä voi ilmoittautua. Voit ilmoittaa yhden alikäyttäjän kerralla.

 

Kysyttävää

Jos ilmenee ongelmia, kysyttävää tai jos kirjautuminen tai ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.