Tietoa TUL100 liittojuhlille lähteville

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL täytti tänä vuonna 100 vuotta ja sitä juhlistetaan liittojuhlilla Helsingissä 14.-16.6.2019.

Pe 14.6. Harjoituksia ja illalla Teatterigaala (Daisies)
La 15.6. Harjoituksia ja illalla pääjuhla
Su 16.6. Mahdollisuus mennä Linnanmäelle tai Korkeasaareen

Harjoitukset ennen liittojuhlia

Esiintyjät (lapset, nuoret ja naiset) jatkavat harjoituksia kevätnäytöksemme jälkeen 27.5.-13.6. erikseen sovittavina ajankohtina.

Esiintymisvaatteet

Seura hankkii ryhmien esiintymisvaatteet. Lisäksi nuoret (Daisies, Keijut ja Diama) tarvitsevat omat ihonväriset shortsit ja puoli- tai päkiätossut. Naiset tarvitsevat omat mustat tanssitossut ja rintakorun.

Lisäksi kaikille mukaan seurahuppari, jos sellainen on.

Kulkeminen

Kulkeminen Helsinkiin ja takaisin bussilla ja tarkemmat aikataulut varmistuvat vasta lähempänä. Esiintyjien lähtö on perjantaiaamuna, sillä harjoitukset alkavat Helsingissä jo klo 10.30. Paluu sunnuntaina. Seura kustantaa yhteiskuljetuksen.

Helsingissä esiintyjät kulkevat julkisilla ilmaiseksi HSL:n myöntämillä lipuilla.

Majoittuminen

Majoitumme koulumajoituksessa, mutta emme tiedä vielä tarkkaa majoituskouluamme. Majoituskouluilla on valmiiksi patjat, mutta oma makuupussi tai peitto on syytä ottaa mukaan.

Hinnat ja laskutus

Koulumajoitus pe-su: 20e / yö (sis. aamupalan)
Lounas pe-la: 11e / päivä

Seura laskuttaa majoituksen ja ruokailut jälkikäteen. Seura kustantaa esiintymisasut ja yhteiskuljetuksen. Linnanmäelle sisäänpääsy on maksuton, mutta laiteranneke ostetaan itse. Korkeasaaren sisäänpääsymaksu on myös omakustanteinen. Lisäksi rahaa on hyvä varata mukaan päivällisiä varten sekä sunnuntain lounaaseen.

Nuorten leiri yli 15-vuotiaille

Liittojuhlien yhteydessä on myös kansainvälinen nuorten leiri Kisakeskuksella (Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru) 11.-14.6.2019. Leiri on omakustanteinen ja maksaa 300e. Hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut Kisakeskuksella, paljon erilaisia aktiviteetteja, vierailu Fiskars Villagessa sekä pääsyliput perjantain Teatterigaalaan. Seuramme ohjaajista Satu on mukana leirillä ja yhteisen kyydin järjestäminen on mahdollista. Leirille ehtii vielä ilmoittautua mukaan ja voimme hoitaa ilmoittautumiset kerralla seuran kautta. Ilmoittaudu: viialanpyry@gmail.com.