Paikkoja vapaana lasten liittojuhlaohjelmaan!

tul100 mainoskuva.jpg

Seuramme suuntaa kesällä Helsinkiin TUL100-liittojuhlille. TUL:n satavuotisen taipaleen kunniaksi järjestettävä tapahtumaviikonloppu huipentuu lauantaina 15.6.2019 “Joukkojen juhla“ -esitykseen, johon Show Teamin harrastajatkin osallistuvat. Harrastajan kustannuksiksi tulevat majoitus ja ruokailu (n. 70 euroa). Seura kustantaa yhteiskuljetuksen ja esiintymisasut. Lisätietoa tapahtumaviikonlopusta.

6-11-vuotiaiden lasten “Koulumatkalla“ -ohjelmaan mahtuu vielä 7 tanssijaa. Ohjelmaan osallistuakseen ei tarvitse olla mukana Show Teamin viikkotoiminnassa, vaan innokkaat uudet tanssijat ovat yhtä lailla tervetulleita. Lasten ohjelman oppii varmasti jokainen ja sitä harjoitellaan erikseen sovittavina aikoina. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Yli 12-vuotiaiden nuorten “Kohti tulevaa“ -ohjelmaan mahtuu vielä 4 tanssijaa. Esitysohjelma on haastava, joten aiempi tanssikokemus on suositeltavaa. Ohjelmaa harjoitellaan tiistaisin klo 19-20 Lallintalolla. Myös naisten “Juhlat“-ohjelmaan voi vielä ilmoittautua mukaan. Ohjelmaan mahtuu 4 naista mukaan. Naisten ohjelmaa harjoitellaan joka toinen sunnuntai klo 17-18 Lallintalolla. Ohjelmaan ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Myös nuorten ja naisten ohjelmiin ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevan linkin kautta. Ohjelmaryhmillämme on omat Whatsapp-keskusteluryhmät, joiden kautta tiedotamme harjoituksista ja niihin liittyvistä asioista. Lisää ilmoittautumisen yhteydessä puhelinnumerosi, mikäli haluat liittyä Whatsapp-ryhmiimme.