Viialan Pyry
 

Eikö seuramme tiedotus pelitä? Eivätkö nettisivut ole ajantasalla? Puuttuuko seuramme tarjonnasta juuri sinua kiinnostava laji? Haluaisitko päästä ohjaamaan harrastusryhmää? Toivoisitko löytäväsi itsellesi uuden harrastuksen yhdistystoiminnasta?

 

Auta meitä edistämään lasten ja nuorten matalankynnyksen harrastustoimintaa

Tule vapaaehtoiseksi

Seuratoimintamme on riippuvainen aktiivisista tekijöistä. Kaipaammekin toimintaamme mukaan uusia energisiä ihmisiä, jotka tuovat raikkaita ideoita mukanaan. Tule mukaan jo olemassa olevaan toimintaan tai perusta kanssamme uusi harrastusryhmä. Aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita ja seuramme kautta voit myös kouluttautua. Viialan Pyry pystyy tarjoamaan vakaat puitteet hyvin monipuoliselle harrastustoiminnalle lapsista aikuisiin.

Ryhdy ohjaajaksi

Satutanssi

Etsimme ohjaajaa satutanssi-ryhmään.

Lisäksi etsimme satunnaisesti käytettävissä olevaa tuuraajaa satutanssiryhmiimme.


Tanssia lapsille

Oletko ajatellut, että voisit alkaa ohjaamaan tanssiryhmää? Vai pitäisitkö mielummin tiiviskurssin? Meille käy kaikki.

Kyseessä voi olla johonkin tiettyyn tanssilajiin suuntautuva ryhmä tai tiiviskurssi, mutta tyylisuunnan nimeäminen ei ole välttämätöntä. Sinulla voi olla tanssitaustaa ja kokemusta ohjaamisesta, mutta emme edellytä sitä. Voit myös kouluttautua kauttamme.


Lasten liikunta

Onko sinulla innostusta jonkin muun lasten liikunnan ohjaamiseen? Tämä voi olla mitä vain aina liikuntakoulusta joogaan tai lajiharjoitteluun. Viialan Pyryn kautta voimme järjestää vakaat puitteet toiminnalle.


Aikuisten toiminta

Etsimme vetäjää aikuisten toimintaan. Tanssi, jooga, liikunta tai vaikka äijäbaletti - kaikki ideat ovat tervetulleita! Seuramme kautta voit myös kouluttautua.