Viialan Pyry

Juhlavuosi 2019

Vuonna 2019 Työväen Urheiluliitto täyttää 100 vuotta! Juhlavuoden tunnelmia ja muistoja voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TUL100 ja #liikkeelläyhdessä. Viialan Pyryn Show Teamin kevätnäytös Fantasia tulee olemaan osa juhlavuoden ohjelmaa. Juhlavuosi huipentuu TUL100 -tapahtumaviikonloppuun 14.-16.6.2019 ja se on myös Viialan Pyryn Show Teamin vuoden huipentuma erilaisine tapahtumineen ja esiintymisineen. Tämä on tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin, sillä sen mukavat muistot säilyvät pitkään!

LOGO_punainen.jpg

Teatterigaala

Tule Helsingin Kaupunginteatterille perjantaina 14.6.2019 klo 18.30-20 kokemaan liikunnan riemua! Teatterigaalassa esiintyvät TUL:n eri lajien voimisteluhuiput. Teatterigaalan lippujen hinnat ovat 27,50 € ja alle 15-vuotiailta lapsilta 14 €. Helsingin Kaupunginteatterin suuri näyttämö sijaitsee osoitteessa Eläintarhantie 5.

Show Teamin Daisies-ryhmä haki ja valittiin videohaun kautta esiintymään teatterigaalaan!

Teatterigaalan lipunmyynti on alkanut. Parhaat paikat myydään nyt! Lippuja saa lippu.fi:n verkkopalvelusta tai Lippu.fin myyntipisteistä eri puolilta Suomea (mm. R-kioskeista). Lipun voi myös hakea Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälästä. Teatterin oman ohjelmiston lippualennukset eivät koske tätä tilaisuutta. Ensi linja 2:n lippumyymälä sulkeutuu kesätauolle toukokuun 2019 viimeisellä viikolla.


Joukkojen juhla

Pääjuhlanäytös Helsingin jäähallissa 15.6.2019 on kunnianosoitus TUL:n rakentajille, voimistelijoille ja urheilijoille.

Show Teamin yli 6-vuotiaiden ryhmät ja aikuiset osallistuvat pääjuhlan ohjelmiin.

Joukkojen juhla on ammattilaisten suunnittelema kokonaistaideteos, jonka keskeisiä elementtejä liikunnallisten kohtausten lisäksi ovat musiikki, valo, projisoinnit ja visuaalisuus. Juhlan kokonaisuus etenee historiaan liittyvien kohtausten kautta kohti tulevaisuutta.

Esiintyjinä yli 2000 TUL:n voimistelijaa ja urheilijaa. Teoksen kokonaiskesto noin 2 tuntia. Lippujen hinnat ovat 21,50 € aikuisilta sekä 11,50 € lapsilta (alle 15-vuotiaat). Osta lippu ja lue lisää Joukkojen juhlasta.

Ohjaus: Minna Saari ja Tuula Linnusmäki
Musiikin sävellys: Kimmo Pohjonen
Valosuunnittelu: Petri Tuhkanen


ISC

International Show Competition juhlistaa 100-vuotiasta Suomen Työväen Urheiluliittoa. Kilpailu järjestetään Töölön kisahallissa 16.6.2019.

Kilpailulajeja ovat mm. joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, kilpa-aerobic, telinevoimistelu sekä tanssiryhmät. Eri lajien kilpailusuoritukset vuorottelevat, ja kilpailuihin voivat osallistua yli 12-vuotiaat voimistelun- ja tanssin harrastajat.

 

Tapahtumainfo

Koulumajoitus

Koulumajoitus on yhteisöllinen ja mukava tapa viettää tapahtumaviikonloppua Helsingissä. Yhden yön hinta on 20 € (sis. aamupalan). Show Teamin ryhmät majoittuvat koulumajoituksessa tapahtumaviikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin (40 €). Majoittujat sijoitetaan sekä koulujen luokka- että salitiloihin.

Aamupalaan sisältyy:

  • puuro

  • hillo

  • tumma ja vaalea leipä, näkkileipä, ravintorasva

  • juusto

  • leikkele

  • kurkku, tomaatti, salaatti

  • hedelmä

  • maito, sekamehu, kahvi ja tee.

 

Ruokailu

Perjantaina 14.6. ja lauantaina 15.6. voit nauttia herkullisen lounaan yhdessä muiden

TUL:n, liikunnan ja urheilun ystävien kanssa Helsingin Jäähallilla (Nordenskiöldinkatu 11-13). 

Lounas maksaa 11 €/päivä.

Show Teamin ryhmät osallistuvat yhteisruokailuihin ja seura tilaa ruoat kaikille mukaan lähteville esiintyjille.

 

Perjantain 14.6. lounas

Leipää ja levitettä (L)
Vihersalaattia (L,G)
Makaronilaatikkoa (L)
Jäävettä, sekamehua, rasvatonta maitoa

 

Lauantain 15.6. lounas

Leipää ja levitettä (L)
Vihersalaattia (L,G)
Curry-kookoskanaa ja riisiä (L,G)
Jäävettä, sekamehua, rasvatonta maitoa

Oikeus muutoksiin pidätetään.

TUL100 R.jpg
 

Valitse sinulle sopivin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Joukkojen juhla on ammattilaisten suunnittelema kokonaistaideteos, jossa tärkeinä elementteinä liikunnallisten kohtausten lisäksi ovat musiikki, valo, projisoinnit ja visuaalisuus. Juhlan kokonaisuus etenee historiaan liittyvien kohtausten kautta kohti tulevaisuutta. Juhla on näyttävä kokonaisuus, johon kaikki voivat osallistua joko esiintyjinä tai katsojina. Juhla yhdistää yhteiseen tapahtumaan voimistelijat, urheilijat ja kuntoliikkujat.

Kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua yhteisölliseen tapahtumaan. Voit tutustua tarkemmin Joukkojen juhlan kohtauksiin alla.

Pääsuunnittelijat: Tuula Linnusmäki ja Minna Saari
Sävellys: Kimmo Pohjonen

 

Kohtaukset

I TUL:n synty 1919

Osallistujista muodostetaan työväki, joka on lavalla koko esityksen ajan tehden ”työtä”. Koreografia: Tuula Linnusmäki, Minna Saari ja Mariikka Santaharju.

 

II Ensimmäisen liittojuhlan aikaan 1927

Naisten ja miesten ohjelmat ovat tuulahduksia menneestä. Ne esittelevät viitteellisesti vuoden 1927 kenttäohjelmia nykyajan keinoin. Koreografia: naiset Tonja Manninen ja Piia Hannila, miehet Mariikka Santaharju.

 

III Sodan varjo

Noin 20 äiti-lapsi-paria tekevät ohjelmansa valospotissa. Koreografia: Tuula Linnusmäki, Minna Saari ja Mariikka Kakko.

Miesten ohjelma. Koreografia: Mariikka Santaharju.

 

IV Yhtenäisyyden aikaan. Voimakkaan kasvun, hyvinvoinnin ja rakentamisen aikaan

Aikuinen-lapsi-ohjelma laajenee. Koreografia Sanna Räisänen. 

Lasten riehakas ja leikkisä ohjelma, joka sopii yli 6-vuotiaille. Koreografia: Kati Matinlauri ja Mirva Saarela. Show Teamista ohjelmaan osallistuvat lastentanssiryhmät.

Kuntoilijat: ohjelma kuvaa seesteistä kasvun ja ilon aikaa. Koreografia Marita Hellberg ja Eeva-Liisa Hämäläinen.

Naisten ohjelma: Taimi Hirvosen koreografia vuodelta 1946.

 

V Lajien voimaa

TUL:n urheilu esittäytyy. Ohjelma koostuu lajinomaisista harjoitteista sekä projisoinneista eri urheilijoista ja lajeista. Mukana TUL:n voimistelun huippunimet Minetit ja Jouki Tikkanen. Koreografiat: joukkuevoimistelu yli 12-v. Viivi ja Ninni Ylönen, telinevoimistelu Riku Koivunen.

 

VI Kohti seuraavaa vuosisataa

Nuorten ohjelma: Ennakkoluuloton ja vahva nuorille suunnattu koreografia, joka liittää nuoret uudistuneeseen perinteen ketjuun. Yli 12-vuotiaille. Koreografia Mimmi Marjamaa. Show Teamista ohjelmaan osallistuvat Nuput, Daisies, Keijut ja Diama.

 

VII Juhla

Naisten ohjelma: Juhlava ja tanssillinen koreografia. Koreografi Aira Ikonen

Joukkojen juhlan finaali johon kaikki esiintyjät osallistuvat.

Viimeiseksi lavalle jäävät työläiset. Työ jatkuu kohti seuraavaa vuosisataa.

Koreografia: Tuula Linnusmäki, Minna Saari, Aira Ikonen ja Mariikka Santaharju.

 

Ilmoittautuminen

 
Nimi *
Nimi
Whatsapp-ryhmää varten
 
TUL100.jpg