Show Team

Tanssitoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille

Viialan Pyryn Show Teamissa on ryhmiä eri ikäisille lapsille 3-vuotiaista ylöspäin. Meille Show Team -toiminnassa tärkeintä on yhteisöllisyys. Viikoittaisen harrastustoimintamme tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä tukea kasvua ja oman itseilmaisun kehittymistä. Jokainen osaa tanssia ja kaikkien liike on arvokasta. Ohjaajistamme löytyy kasvatusalan ammattilaisia, varhaiskasvattajia ja tanssipedagogeja. Kaikilla ohjaajillamme on pitkä kokemus tanssin ohjaamisesta.

Tavoitteenamme on luoda yhteisöllisyyttä, kannustaa luovuuteen ja itseilmaisuun sekä tuoda lasten ja nuorten omaa kulttuuria näkyväksi.

Tärkeimpiä arvojamme ovat yhteisöllisyyden lisäksi paikallisuus, suvaitsevaisuus sekä se, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa. Meille jokainen on arvokas omana itsenään. Lisäksi toimimme puhtaan luonnon ja ympäristön puolesta. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuudelle.


Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more