Juhlavuosi 2019

Vuonna 2019 Työväen Urheiluliitto täyttää 100 vuotta! Juhlavuoden tunnelmia ja muistoja voi jakaa sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #TUL100 ja #liikkeelläyhdessä. Viialan Pyryn Show Teamin kevätnäytös Fantasia tulee olemaan osa juhlavuoden ohjelmaa. Juhlavuosi huipentuu TUL100 -tapahtumaviikonloppuun 14.-16.6.2019 ja se on myös Viialan Pyryn Show Teamin vuoden huipentuma erilaisine tapahtumineen ja esiintymisineen. Tämä on tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin, sillä sen mukavat muistot säilyvät pitkään!

LOGO_punainen.jpg

Teatterigaala

Tule Helsingin Kaupunginteatterille perjantaina 14.6.2019 klo 18.30-20 kokemaan liikunnan riemua! Teatterigaalassa esiintyvät TUL:n eri lajien voimisteluhuiput. Teatterigaalan lippujen hinnat ovat 27,50 € ja alle 15-vuotiailta lapsilta 14 €. Helsingin Kaupunginteatterin suuri näyttämö sijaitsee osoitteessa Eläintarhantie 5.

Show Teamin Daisies-ryhmä haki ja valittiin videohaun kautta esiintymään teatterigaalaan!

Teatterigaalan lipunmyynti on alkanut. Parhaat paikat myydään nyt! Lippuja saa lippu.fi:n verkkopalvelusta tai Lippu.fin myyntipisteistä eri puolilta Suomea (mm. R-kioskeista). Lipun voi myös hakea Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälästä. Teatterin oman ohjelmiston lippualennukset eivät koske tätä tilaisuutta. Ensi linja 2:n lippumyymälä sulkeutuu kesätauolle toukokuun 2019 viimeisellä viikolla.


Joukkojen juhla

Pääjuhlanäytös Helsingin jäähallissa 15.6.2019 on kunnianosoitus TUL:n rakentajille, voimistelijoille ja urheilijoille.

Show Teamin yli 6-vuotiaiden ryhmät ja aikuiset osallistuvat pääjuhlan ohjelmiin.

Joukkojen juhla on ammattilaisten suunnittelema kokonaistaideteos, jonka keskeisiä elementtejä liikunnallisten kohtausten lisäksi ovat musiikki, valo, projisoinnit ja visuaalisuus. Juhlan kokonaisuus etenee historiaan liittyvien kohtausten kautta kohti tulevaisuutta.

Esiintyjinä yli 2000 TUL:n voimistelijaa ja urheilijaa. Teoksen kokonaiskesto noin 2 tuntia. Lippujen hinnat ovat 21,50 € aikuisilta sekä 11,50 € lapsilta (alle 15-vuotiaat). Osta lippu ja lue lisää Joukkojen juhlasta.

Ohjaus: Minna Saari ja Tuula Linnusmäki
Musiikin sävellys: Kimmo Pohjonen
Valosuunnittelu: Petri Tuhkanen


ISC

International Show Competition juhlistaa 100-vuotiasta Suomen Työväen Urheiluliittoa. Kilpailu järjestetään Töölön kisahallissa 16.6.2019.

Kilpailulajeja ovat mm. joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, kilpa-aerobic, telinevoimistelu sekä tanssiryhmät. Eri lajien kilpailusuoritukset vuorottelevat, ja kilpailuihin voivat osallistua yli 12-vuotiaat voimistelun- ja tanssin harrastajat.